Entrecôte Black Angus maturée

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Savoureuse et beurrée, plus grasse que la moyenne grâce à un régime au grain de 100 jours après avoir gambadé dans les grandes plaines irlandaises.
La découpe la plus marbrée et persillée, du boeuf, élevé en plein air et nourri au gazon, maturé entre 3 et 5 semaines sur carcasse.Saisissez le sur un grill très chaud, puis terminez la cuisson au four. Laissez reposer la viande dans de l'alluminium après la cuisson pour un aspect tendre et juteux.

Plusieurs découpes (poids) disponibles, comme en magasin!
Maturation: Viande maturée entre 4 et 6 semaine en boucherie!

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- La Bella Frutta: One of the best futures in Brussels. A wide selection of fruits and vegetables of all kinds!


- Laurent Gerbaud: The rising star of Belgian chocolate!


- Mouchart & Fils: For nearly 120 years, Mouchart & Fils has been selecting and selling exceptional wines and spirits.


- La Fruitière: Cheese maker, La Fruitière will help you rediscover cheese!


- Cafés Looze: Belgian artisanal coffee roasting.


- Cokoa Pâtisserie Florale: Tailor-made sweet caterer based in Brussels. A real workshop of flavors!


- Wesley's Butcher Shop: Essential Irish butcher in the center of Brussels offering exceptional meats.


- Forcado: DISCOVER creativity that goes beyond know-how


- La Bella Italia: The kitchen is run by 3 chefs who offer dishes, delicatessen, cold meats, cheeses and other delicious flavors.



Data sheet

unittype
/350g

Specific References